Om meg Marianne Lillehagen

Det har vært stille fra Multiskrullene en lang stund nå. Grunnen til dette er at det er endringer i bloggen. Etter at Cathrine tidligere i år gjennomgikk en stor operasjon og byttet medisiner, ble det vanskelig for henne å fortsette å blogge uten å skrive om medisinene hun fikk. Og fordi det ikke er lov å omtale reseptbelagte medisiner til allmennheten i materiell som er laget av eller får finansiell støtte fra legemiddelindustrien ønsket Cathrine å fortsette med andre prosjekter på egenhånd.

Vi er fortsatt utrolig gode venner, og vi støtter hverandre i valgene vi tar. Det er aldri lenge imellom hver telefonsamtale, og vennskapet vårt er utrolig viktig i vår hverdag med ms. Og vi kommer helt sikkert til å samarbeide mer.

Jeg kommer til å fortsette bloggen under navnet Multiskrulla. Bloggen vil beholde den gode stemningen som Cathrine og jeg startet med humor, ærlighet og inspirasjon. Jeg har fortsatt mye på hjertet. Håper dere alle blir med meg på reisen videre som Multiskrulla.

Klem Marianne